2009 aasta mõned kokkuvõtted.

29. dets  Hall Reivikardinal. Kommentaarid: 3
andree Kuidas oleks aasta 2008 parimad plaadid. Settimisaeg on ilmselt piisav ;) 30. detsember 2009
andree the xx on mulle endale olnud vähemalt selle aasta sygise elamus, öine park, odav punane vein, v6i viin apelsinimahlaga ;), pudelikeerutamismäng, k6ik see mis meenutab varajasest puberteedist :), nii m6nus. Kuidagi sobis just selle sygise fiilingutega kogu see atmosfäär. Äkki mul on keskea kriis, häh? 2. jaanuar 2010
Hall R xx on popp jah, mulle siiski naha alla ei pääsenud. Üks aasta lugudest (mis siiski üle paarikümne aasta vanune) on mu see disko re-edit: Orange Juice - Rip It Dub (Disco Deviance Edit) http://www.youtube.com/watch?v=rHefLSRj7fc ostsin suisa 12-tollise ka, kontoripeol vist olen ka mänginud. 4. jaanuar 2010
Email again:

Lisa kommentaar

Nimi:
E-mail:
Kommenteeri: